Verander je toekomst door te veranderen van tijdlijn. Een gesprek met Roy Martina - B Informed Media
Het maatschappelijk media platform van en voor de burger & MKB
Wetenschap en technologie

Verander je toekomst door te veranderen van tijdlijn. Een gesprek met Roy Martina

Carla de Ruiter 8 min leestijd 9 juni 2022
FotoEigen foto

De toekomst veranderen door op een andere tijdlijn je leven verder te leven. Science fiction? Niet volgens Roy Martina, internationaal holistisch gezondheidsexpert en bestsellerauteur. Hij hielp de afgelopen jaren vele duizenden mensen met het ten positieve veranderen van hun toekomst door middel van timeline jumping en kwantum hypnose. Hoofdredacteur Carla de Ruiter ging in gesprek met hem over het kwantumveld waarin van alles mogelijk is.

Je bent ooit afgestudeerd als arts en hebt gewerkt als huisarts. Wat maakte dat je het alternatieve pad op bent gegaan?

“Ik kreeg een auto-ongeluk en brak daarbij mijn nek. Ik genas wel, maar had restverschijnselen. Ik wilde neurochirurg worden, maar omdat mijn handen trilden was die weg afgesneden en werd ik huisarts. De fysiotherapeute waar ik onder behandeling was, bleef maar aandringen op acupunctuur. Eerlijk gezegd ben ik erheen gegaan om van het gezeur af te zijn. Ik beloofde vijf sessies te doen en als er geen verschil zou optreden zou ik stoppen. Ik geloofde er niet in. Maar na die vijf behandelingen was er een groot verschil merkbaar en daar was ik van onder de indruk. ‘Als mij dit als arrogante en cynische arts kan gebeuren, dan is dit het!’, dacht ik. Ik ging een studie volgen voor alternatieve geneeswijzen, waar ook homeopathie een onderdeel van was. Daar geloofde ik ook niet in, maar ook de resultaten daarmee waren treffend. Ik was om!”

“Later ontdekte ik dat veel mensen die ik hielp gezond te worden, met onbewuste issues rondliepen waardoor hun genezing blokkeerde. Dat was voor mij reden met hypnose aan de slag te gaan. Ik wilde dat mensen snel klaar waren met hun behandeling en weer beter werden. Ik sprak ze aan op hun zelfredzaamheid en daarmee bleek dat mensen, omdat ze hun eigen verantwoordelijkheid namen, sneller genazen. Ik ben heel dankbaar dat ik me zoveel vakgebieden eigen heb kunnen maken. Dat is heel goed geweest. Daarbij bepaal je uiteindelijk niet zelf wat je route is, maar word je begeleidt door een hoger weten. Mijn kennis ligt inmiddels breed op het gebied van mens-zijn. Je moet ook begrijpen hoe de wereld in elkaar zit, want daar maak je als mens onderdeel van uit. En dan kom je op het terrein van de kwantumfysica.”

Wat is kwantumfysica?

Wanneer kwam jij zelf in aanraking met kwantumfysica?

“Dat gebeurde een jaar of twaalf geleden. In een meditatie hoorde ik een stem die mij vertelde dat de heilige graal verborgen ligt in hypnose. Dit was het begin van een intrigerende zoektocht. Mijn vrouw Joy en ik kwamen uit bij Dolores Cannon, die kwantum healing hypnose onderwees. Daar ontdekten we dat het mogelijk is om via hypnose te spreken met je ‘hoger zelf’. Dat ‘hoger zelf’ moet je zien als jouw goddelijke vonk, het deel van jou dat jouw hogere bewustzijn vormt. Als je gehypnotiseerd wordt, komt jouw waarnemingsvermogen steeds meer in het onzichtbare. Je betreedt het terrein van buiten zintuiglijke waarneming. Vervolgens ging onze zoektocht binnen de wereld van hypnose verder.”

Was dat het begin van Kwantum Timeline Jumping en Kwantum Hypnose?

“Inderdaad. We spraken een ex-CIA-agent en deze man vertelde ons over remote viewing. Dat is een techniek, ontwikkeld door de Stanford Universiteit, in opdracht van de CIA. De CIA ontdekte namelijk in de tijd van de Koude Oorlog, de tijd van Kennedy en ervoor, dat de Russen mediums gebruikten die getraind waren om op afstand waar te nemen. En die ook in de toekomst konden kijken. Dat wilden de Amerikanen ook en twee professoren ontwikkelden een strak programma voor CIA-agenten. Na verloop van tijd werd de methode vrijgegeven voor het publiek en wij werden getraind door enkele ex-CIA-agenten. In remote viewing kun je niet alleen de toekomst zien, maar ook de verschillende toekomsten naast elkaar. Een wereld vol parallelle levens zeg maar. Tijd is niet iets lineairs, maar alles gebeurt tegelijkertijd. Nu is het zo dat de toekomst voor iedereen verschillend kan zijn, maar er zijn gebeurtenissen die vast staan, die móeten gebeuren. Ik noem dat tijdpilaren. Zoals de tsunami in Japan, die was op de tijdlijnen van iedereen hetzelfde. Dat was ook van tevoren al aangekondigd op radio en televisie. Met remote viewing kunnen we bepalen dat er iets plaatsvindt alleen weten we niet wanneer. We kunnen wel iets zeggen over de volgorde van gebeurtenissen die zullen plaatsvinden.”

“In remote viewing kun je niet alleen de toekomst zien, maar ook de verschillende toekomsten naast elkaar”

We leven nu wereldwijd in een turbulente tijd. Is daar iets over te zeggen?

“Ja, op alle tijdlijnen zien we eenzelfde gebeurtenis terugkomen. Dat wordt ook wel het Black Swan event genoemd: een grote ramp waardoor de wereld ondergedompeld wordt in duisternis. De Amerikaanse regering is hiervan op de hoogte en heeft ook maatregelen getroffen. Ze hebben ondergrondse dorpen laten bouwen. Ook de Russen en de Chinezen weten dit. De massa weet het niet. Het schijnt dat een grote zonnevlam kan zorgen voor een elektromagnetische puls die mogelijkerwijs de satellieten en het elektrische grid kan verbranden. Joy en ik willen graag weten wanneer dit dan precies plaatsvindt. We hebben een methode ontwikkeld om dit goed te kunnen bepalen. We trainen nu mensen en kijken wie daar het beste in is. Met deze mensen gaan we verder om dat tijdstip te bepalen.”

Zijn er plekken waar je veilig bent?

“Die zijn er. Je kunt al je tijdlijnen checken om die plek te vinden. Voor ons is dat een plek in Amerika. We hebben de afgelopen jaren met mensen gekeken wat de beste omgevingen voor hen zijn en die zitten voornamelijk in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Portugal en Amerika. Vooral niet in een stad, maar wel bij het water, omdat je daar energie kunt opwekken, en in de buurt van een plek waar landbouw mogelijk is. Ook weer niet bij kernreactoren in de buurt. Mijn schoonvader is een professor in de kernfysica en hij waarschuwt regeringen wereldwijd al langere tijd voor een dergelijke stroomuitval, omdat de kerncentrales daar niet tegen bestand zijn. Maar het wordt terzijde geschoven.”

Nou, dat is nogal wat!

“Ja, het roept weerstand op, omdat dit soort dingen tegen het verstand ingaan. Alles in je komt in opstand. We weten wel dat we voor de herfst van 2025 klaar moeten zijn en op onze plek moeten zitten in Amerika. We willen weten of het dan nog een jaar duurt of langer. Ik ga er vanuit dat we het exacte tijdstip dan wel weten.”

Je hebt veel onder vuur gelegen in ons land. Ik kan me ook voorstellen dat zo’n techniek op weerstand stuit. Hoe ben je daarmee omgegaan in het verleden en hoe doe je dat nu?

In het begin was dat vooral pijnlijk, want ik snapte het niet. Ik werd afgeschilderd als te commercieel, als een charlatan en oplichter. Nederland is het enige land waar ik door het slijk gehaald ben. De antikwakzalver vereniging heeft hieraan bijgedragen, maar ook Radar. Zij maken veel kapot en er zijn mensen die geloven wat ze uitzenden. In andere landen word ik behandeld als een godheid, zoals in China, Taiwan en Italië. Nederland maakt je sterk. Als je je ego wilt laten stralen moet je naar Italië gaan. Wil je intellectueel groeien, dan is Duitsland het land voor je. Wil je testen hoe je grapjes werken, dan moet je naar Rusland. Elke land heeft zijn eigen energie en vibraties. Voor mij heeft de kritiek enorm bijgedragen aan mijn spirituele groei en me niet tegen gehouden.”

“Veel later kwam ik achter een interessante statistiek: 50% van de mensen gaat met je mee, wat je ook doet. Voor een deel van die 50%, zo’n 20%, kun je niets fout doen. Zij zullen je altijd volgen. Een kleine 30% zijn de echte sceptici. Die kun je nog wel met goede informatie over de streep halen. 20% gaat nooit iets worden, al loop je op water. In die 20% zit een harde kern, dat zijn de trollen. Dat zijn mensen die een zielenopdracht hebben om wat je ook doet af te kraken met allerlei argumenten. Ik leerde dat als je bekender wordt, deze laatste groep groeit. De percentages blijven hetzelfde. Ik troost me met de gedachte dat ook een Deepak Chopra, Tony Robbins of Gregg Braden daarmee te kampen hebben, maar dat het merendeel van de mensen blij is met het werk dat ik doe.”

Ligt dat ook niet aan het vakgebied waarin je werkt?

“Dat speelt zeker mee. Religie, spiritualiteit en politiek zijn altijd al polariserend geweest. Daar zijn de cijfers nog hoger. Mensen hebben voor wetenschap nog wel enigszins respect. We weten dat de oude Newtoniaanse wetten overschreven worden door de kwantumwetten. De reguliere geneeskunde staat voor een raadsel als iemand met een ziekte geneest met kwantumtechnieken. Ze noemen het dan spontane remissie of een wonder. In de toekomst wordt dit allemaal veel normaler.”

“Kinderen die nu al met kwantum in aanraking komen, leren hoe ze hun eigen genialiteit kunnen aanboren en kunnen hun volledige potentieel gebruiken”

Waar ben je momenteel mee bezig?

“Ik heb het verlangen kwantumscholen op te richten in de binnenlanden van de Amazone. We hebben daar fondsen voor kunnen realiseren. Toen ik daar ooit was, brak mijn hart. Ze hebben daar werkelijk niets. We kunnen daar medicinale planten inzetten, laboratoriums opzetten en zelfvoorzienende eco-dorpen bouwen, waardoor de werkgelegenheid op gang komt. Mijn droom is het dat het Amazonegebied in de toekomst gezien wordt als apotheek voor de mensheid. The Big Green Farma heb ik het genoemd. Het idee is om dit in verschillende landen neer te zetten. Kun je je voorstellen wat dit met kinderen doet die nu al met kwantum in aanraking komen? Ze leren hoe ze hun eigen genialiteit kunnen aanboren en kunnen hun volledige potentieel gebruiken. We krijgen daarmee een groep jonge mensen die de toekomst kan zien. Dat worden nieuwe Einsteins en Tesla’s. Zo investeren we in de toekomst van de volgende generaties.”

Wat wil je de lezer meegeven?

“Dat ze zich bewust moeten zijn van frequenties. Er bestaat een bepaalde frequentieschaal. Alles is energie en dat is weer te geven en te meten in trillingen per seconde. Schuld en schaamte hebben de laagste frequentie en zijn het meest schadelijk voor de mens en zijn omgeving. Dan krijg je emoties als boosheid en angst. Emoties brengen je in het overlevingsdeel van je hersenen. Dus elke vorm van emotie is uiteindelijk onveilig. De meeste mensen creëren hun toekomst vanuit lage frequenties. Volgens de kwantumwetten trek je de toekomst aan vanuit die frequenties. Dus als je financiële problemen hebt en je bent gefrustreerd, droom je van een betere toekomst. Alleen kun je die droom niet waarmaken, omdat die frustratie ertussen zit.”

“Je kunt kiezen om verantwoordelijkheid te nemen over je emoties. In plaats van dat je zegt dat je boos wordt door de ander, realiseer je je dat je boos bent, omdat er iets in jou van binnen wordt getriggerd. Kennelijk is er een trauma, conditionering of geloofsovertuiging die jou triggert. Pak die trigger aan. Je kunt leren om naar die hogere frequentie te gaan. Al onze dromen liggen buiten de comfortzone van de frequenties.”

“Het helpt ook niet om je te blijven richten op het positieve, wat je veel ziet bij spirituele mensen. Je kunt niet een grot verlaten, je omkeren en zeggen ‘kijk daar is het licht’. Ga naar die grot en richt je zaklamp op het duister. Die wordt dan verlicht en kan transformeren. Dit geldt voor iedereen. Als iets in je leven niet lukt, denk dan in frequenties. De beste frequentie is de illusie te creëren dat je het al hebt opgelost en het gevoel te ervaren dat daarbij hoort. Dan voel je je dankbaar en krijg je inzichten. Als je dat blijft doen, lost het op. Als meer mensen naar de tijdlijn van de toekomst gaan waar alle shit is opgelost, ziet de wereld er steeds mooier uit!”

Info: www.quantummultiverse.world