NIEMANDSLAND Aflevering 1 | Economie - B Informed Media
Het maatschappelijk media platform van en voor de burger & MKB
NIEMANDSLAND

NIEMANDSLAND Aflevering 1 | Economie

Redactie 1 oktober 2022

In deze aflevering gaat Paul Buitink in gesprek met Ad Broere en Nico Sloot over economie en geld.

Ad Broere, econoom, onderzoeker en auteur en Paul Buitink, managing director van Holland Gold: “Door de groeiende chaos in de maatschappij wordt het voortdurend moeilijker om nog richting te vinden waarheen de economie zich beweegt”. Buitink is voor een scheiding tussen geld en staat. Nico Sloot, internationaal ondernemer en mede-initiatiefnemer van B Informed Media, is van mening dat verandering in ons belastingstelsel van noodzakelijk belang is ter vermindering van het verschil tussen arm en rijk.

NIEMANDSLAND is het vervolg op de succesvolle documentaire ‘COVID-19 The System’. Deze documentaire uit 2020 geeft een beeld van de systemen in ons land, bekeken vanuit de ogen van internationaal ondernemer Nico Sloot en werd tot nu toe door ruim anderhalf miljoen mensen bekeken.

De experts die in de documentaire aan het woord zijn, komen nu nógmaals in gesprek en kijken hoe de stand van zaken, anderhalf jaar na dato, is. Samen met andere experts gaan zij in gesprek over de alledaagse thema’s en de oplossingen en alternatieven voor onze samenleving in een serie programma’s getiteld ‘NIEMANDSLAND’.

Bekijk aflevering 2 hier .