Haar broer kwam in een buitenlandse gevangenis terecht en zij studeerde af op trauma’s in de werkomgeving. Een gesprek met Annemieke Koldenhof - B Informed Media
Het maatschappelijk media platform van en voor de burger & MKB
Mens en maatschappij

Haar broer kwam in een buitenlandse gevangenis terecht en zij studeerde af op trauma’s in de werkomgeving. Een gesprek met Annemieke Koldenhof

FotoCanva

Annemieke is mijn gast in deze aflevering van onze podcast ‘Cadeautje verpakt in prikkeldraad’.

In juni 2017 werd Jeroen, de broer van Annemieke, in het buitenland onterecht opgepakt. Sindsdien zit hij onder erbarmelijke omstandigheden in een gevangenis in het buitenland. Onschuldig!!!

Annemieke raakte door deze traumatiserende omstandigheden tijdelijk volledig arbeidsongeschikt. Mede doordat deze ellende ook oude trauma’s oprakelde. Intussen is Annemieke weer gedeeltelijk aan de slag. Recent studeerde ze af op Nijenrode met een wetenschappelijk onderzoek naar trauma’s in de werkomgeving. Annemieke is door de gebeurtenissen ook een mooiere, completere en toegankelijkere versie van zichzelf geworden en daar is zij heel blij mee.

Ze wil graag bijdragen aan het verminderen van allerhande taboe’s rondom trauma’s en daarom heeft Annemieke een carriereswitch gemaakt, gaat ze een boek schrijven en deelt ze daarom ook haar verhaal in onze podcast.

Klik hieronder om direct naar de podcast te gaan:

Spotify

Google

Apple

Volg ook de e-learning Post Traumatische Groei