GIDSLAND in gesprek met Therecia Venema | TradeXchange, een betaalsysteem naast de euro voor ondernemers - B Informed Media
Het maatschappelijk media platform van en voor de burger & MKB
GIDSLAND

GIDSLAND in gesprek met Therecia Venema | TradeXchange, een betaalsysteem naast de euro voor ondernemers

Redactie 13 januari 2023

Het programma waarin we tweewekelijks een initiatief belichten dat een alternatief biedt op belangrijke gebieden in ons dagelijks leven. Van voedsel, energie en onderwijs tot gezondheid, ondernemerschap en duurzaamheid, gericht op hoe het anders kan. Wil jij je laten inspireren door pioniers die laten zien hoe ze dat doen?

Bekijk dan deze aflevering van GIDSLAND waarin Judith Scholte in gesprek gaat met Therecia Venema, mede-eigenaar en oprichter van TradeXchange, een betaalsysteem naast de euro voor ondernemers.

Netwerk uitbreiden, zakelijke kosten betalen, of op vakantie met de Trade-euro? Het is allemaal mogelijk met *TradeXchange Nederland, een geldsysteem naast de euro voor en door ondernemers. TradeXchange is ruim 20 jaar succesvol actief op de Nederlandse markt en is marktleider met deelnemers in ruim 200 plaatsen in Nederland. Met meer dan 10.000 barter-transacties op jaarbasis en een omzetstijging van 10% per jaar, is TradeXchange een groeiend netwerk van professionals met klinkende namen en samenwerkingen met diverse andere organisaties wereldwijd. *TradeXchange is gebaseerd op het Zwitserse WIR Bank systeem.

Aanmelden via deze link geeft voor een heel jaar deelnemen aan TradeXchange een gereduceerd tarief van 300 euro. Hierbij inbegrepen zijn een gratis eerste event voor 2 personen, 2500 euro rentevrij krediet, en mailvermeldingen door TradeXchange aan de andere deelnemers.