Nieuwe studie bewijst dat Pfizer mRNA vaccin turbokanker kan veroorzaken - B Informed Media
Het maatschappelijk media platform van en voor de burger & MKB
Gezondheid

Nieuwe studie bewijst dat Pfizer mRNA vaccin turbokanker kan veroorzaken

She Health Clinics 2 min leestijd 11 juli 2023
FotoPubMed: onderzoeksrapportage Frontiers in Oncology

Wereldwijd zijn ongekende vaccinatiecampagnes uitgerold in een poging om de aanhoudende COVID-19 pandemie in te dammen. Er werden meerdere vaccins op de markt gebracht, waaronder twee mRNA vaccins die gebruik maken van de nieuwe boodschapper-ribonucleïnezuurtechnologie. Ondanks hun onbetwiste succes in het verminderen van COVID-19-geassocieerde ziekenhuisopnames en mortaliteit, zijn er extreem veel bijwerkingen en verschillende ongewenste voorvallen gerapporteerd. Het ontstaan van maligne lymfoom (kanker) is een van de zeldzame bijwerkingen die tot bezorgdheid heeft geleid, hoewel een goed begrip van de mogelijk betrokken mechanismen nog steeds ontbreekt.

In een nieuwe Belgische wetenschappelijke studie van Prof. dr. Hein Heidbuchel (UZ Antwerpen), Sander Eens (Universiteit Antwerpen), Manon van Hecke (KU Leuven), Thomas Tousseyn (UZ Leuven), et al. injecteerden de wetenschappelijke onderzoekers 14 gezonde levende muizen met twee Pfizer COVID-19 mRNA-vaccins om erachter te komen wat de impact van deze vaccinaties zijn. De onderzoeksresultaten waren schokkend!

Twee dagen na de 2e Pfizer-dosis (d.w.z. 16 dagen na de eerste vaccinatie) stierven 1/14 van de muizen (7%) plotseling; ze hadden ineens turbokanker met diffuse kwaadaardige lymfoominfiltratie van meerdere extranodale organen:

  • Lever
  • Nieren
  • Milt
  • Longen
  • Hart.

Echter, de turbokankermuis had voor de plotselinge dood geen klinische ziekteverschijnselen vertoond. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat kanker in deze weke delen en organen meestal geen directe (pijn)klachten of symptomen veroorzaakt.

Hoewel het moeilijk blijft om een direct oorzakelijk verband aan te tonen, is extra waakzaamheid geboden, met gewetensvolle rapportage van vergelijkbare gevallen en verder onderzoek naar de werkingsmechanismen die de bovengenoemde associatie verklaren.

Dit is de tweede wetenschappelijke studie die turbokanker aantoonde na mRNA-vaccinatie door Pfizer. En dit waren de typen onderzoeken die Pfizer en Moderna zelf hadden moeten laten uitvoeren op muizen, maar nooit hebben gedaan!

Belangrijkste punt: Deze nieuwe wetenschappelijke studie met 14 muizen was groter en omvangrijker dan de studie die werd gedaan om COVID-19 Omicron bivalente mRNA boostershots goed te keuren die aan honderden miljoenen mensen werden gegeven – die studie omvatte slechts 8 muizen!

De hele onderzoeksrapportage is te lezen op PubMed: B-cell lymphoblastic lymphoma following intravenous BNT162b2 mRNA booster in a BALB/c mouse: A case report – PMC (nih.gov)

INTERESSANT ARTIKEL?
BEKIJK DAN EENS DE WEBSITE VAN she health clinics