Stap voor stap naar mede-eigenaar van Binformedia - B Informed Media
Het maatschappelijk media platform van en voor de burger & MKB

Stap voor stap naar mede-eigenaarschap van Binformedia

Hoe het werkt

mede-eigenaar worden

In deze stappen leggen we uit hoe je bij ons mede-eigenaar kan worden. Als je de stappen doorloopt zoals ze hier staan dan kan het niet mis gaan.

Inloggen

01

Online registreren

Vul alle persoonlijke gegevens in. Deze hebben we nodig om jou goed te kunnen registreren. Vink vervolgens aan dat je akkoord bent met de voorwaarden en klik op volgende voor de volgende stap.

02

Verificatie E-mail

Je ontvangt nu een mail van ons met een code waarin we vragen of jij werkelijk degene bent die bij ons mede-eigenaar wil worden. Daarnaast is je mailadres voor ons belangrijk om je bijvoorbeeld goed te kunnen informeren. Voer de code in en klik op bevestigen emailadres.

03

Inloggen

Je komt nu op het inlogscherm terecht. Daar is je mail-adres al ingevoerd. Je hoeft alleen zelf nog je wachtwoord in te voeren en op login te klikken.

04

Selecteer identificatiemethode

Om je te kunnen registeren als mede-eigenaar zijn er twee methodes. Via iDIN. Deze methode kan alleen als je een rekening hebt bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Rabobank, RegioBank of SNS. Anders is het belangrijk dat je klikt op handmatige registratie. Als je kiest voor handmatige registratie kan je alleen via een overboeking je aandeel/aandelen (tokens) kopen.

5A

Registeren via IDIN

Als je je registreert via iDIN kies dan in het dropdown-menu de bank waar jij bij aangesloten bent.

06

Inloggen op je bank

Je wordt nu doorgeleid naar het inlogmen van je bank. Log in en klik op volgende.

07

Gegevens delen en verifiëren

Je krijgt nu een overzicht te zien van de gegevens die je met ons wil delen. Klik vervolgens op versturen.

08

Je bent succesvol geregistreerd

Je krijgt nu te zien dat je succesvol bent geregistreerd. Klik op de button "Ga naar website" om verder te gaan.

09

IBAN-verificatie

Hier wordt gevraagd je bankrekeningnummer handmatig in te voeren. We controleren zo of dit bankrekeningnummer hetzelfde is als het rekeningnummer waarmee je je bij ons geregistreerd hebt eerder in dit proces. Zonder dit in te voeren kan je geen IDEAL-betaling uitvoeren. Klik vervolgens op volgende.

5B

Handmatige registratie

Als je niet voor IDIN hebt gekozen of niet hebt kunnen kiezen omdat je bank er niet bij stond dan willen we je vragen om het formulier wat in het scherm verschijnt volledig in te vullen. Het enige verschil is dat je nu alleen via bankoverschrijving kan betalen.

10

Een digitale Safe of Wallet aanmaken

Omdat we werken met block-chain-technologie is het belangrijk dat je een Safe of een Wallet aanmaakt. Zorg dat je een goed wachtwoord invoert en bewaar deze op een veilige plek.

11

Download je back-up-woorden

Je krijgt nu een scherm te zien waar een PDF staat. Download deze en sla deze op een veilige plek op. Deze zijn heel belangrijk voor het geval je je inloggevens kwijt mocht zijn. Vink aan dat je het bestand gedownload hebt en klik op volgende.

12A

Je token (aandeel) kopen

Je komt nu in je wallet/safe terecht. Hier kan je je eerste tokens (aandelen) kopen. Kies hoeveel tokens je zou willen kopen en vink aan dat je akkoord gaat met de voorwaarden. Klik op doorgaan.

12B

Selecteer de manier van betalen

Hier kan je kiezen hoe je wil betalen. Heb je geen iDIN kunnen kiezen dan kan je alleen via een handmatige overboeking betalen. Anders kan je via IDEAL/Mollie betalen. Als je hebt gekozen voor handmatige overboeking klik dan op de knop en je ontvangt van ons een uitgebreide beschrijving hoe je dit kan doen. Nadat je de betaling hebt gedaan zullen wij zodra je overboeking binnen is je aandelen aan je wallet toevoegen.