Het sociaal maatschappelijk multimedia platform van en voor het volk en ondernemend Nederland en België.

Ik koop een aandeel = Binformed Token

Een multimediaplatform van én voor iedereen!

Geen lidmaatschap, maar mede-eigenaarschap

De afgelopen jaren zijn de onafhankelijke media en échte onderzoeksjournalistiek verdwenen. Nederland kent maar twee mediahuizen en één persbureau wat maakt dat er nog maar een kleine 10% van de media écht onafhankelijk zijn.

Journalistiek wordt, naast de zogenaamde ‘’Trias Politica’’, vaak gezien als vierde macht in een democratische rechtsstaat. Betrouwbare, pluriforme journalistiek vormt hét fundament onder een gezonde, vrije samenleving. Is dat vandaag de dag nog het geval? Welke maatschappelijke thema’s zijn van belang te onderzoeken om te kijken naar wat wél werkt? Dient de journalistiek het volk nog vanuit de maatschappelijke functie zoals dat ooit bedoeld was?

De economische motor ván die democratische samenleving, de hardwerkende mens en het  ondernemerslandschap, hebben meer recht dan ooit op antwoorden op die belangrijke vragen.
Het is aan ons als volk om kritische vragen te blijven stellen, aan de journalistiek om gedegen
onderzoek te doen en aan B Informed Media om daarin de bindende factor te zijn en actie te ondernemen.

De keuzes van het volk van nu, zijn van invloed op de toekomst van het volk van later.

Word jij mede-eigenaar van B Informed Media?

Jij als kompas voor de journalistieke koers!

Niet eerder was kwaliteitsjournalistiek vanuit onafhankelijkheid zo hard nodig om feiten van aannames te scheiden, de macht te controleren? en ongehoorde verhalen te vertellen. Het bieden van betrouwbare en pluriforme journalistiek heeft een prijs. Een manier waarop die prijs eerlijk betaald wordt door mensen met gegronde persoonlijke/maatschappelijke belangen? Dat is de reden waarom B Informed Media gekozen heeft om jou de mogelijkheid te bieden mede-eigenaar te worden van het platform.

Om dit mede-eigenaarschap simpel, veilig en transparant te realiseren, maken we gebruik van blockchaintechnologie (hyperlink naar tokenplaatje?). Vanaf het moment van registratie, tot aan het stemmen en uitbetalen van eventuele winstuitkering in de toekomst; alle data en transacties worden via blockchain decentraal en versleuteld opgeslagen. Zorgeloos investeren, zonder noodzakelijke tussenkomst van derden én toegankelijk voor iedereen die zich kan vinden in onze missie!

Wil jij invloed op de journalistieke koers en écht lezen/onderzocht hebben waar jij voor kiest?
Bekijk dan snel de video links & lees snel het informatiedocument

Waarom investeren in B Informed Media?

Geen lidmaatschap, maar mede-eigenaarschap!

Vanuit onze missie (hyperlink pagina missie) veranderen we het huidige medialandschap ingrijpend en voor die échte maatschappelijke impact ben jij van belang! Door te investeren in het platform; draag je bij aan de ontwikkeling en voortzetting van zowel de artikelen en onderzoeksdossiers op het platform, als de programmaopnames in de studio. Naast de verschillende artikelen waarin we verschillende onderwerpen aankaarten, worden er in de komende tijd dossiers opgebouwd waarbij er thema’s worden onderzocht, waar jij voor kiest!

De keuze om geen lidmaatschap, maar mede-eigenaarschap aan te bieden heeft als voornaamste reden dat we op die manier écht gehoor kunnen geven aan jouw stem!
In plaats dat je maandelijks betaalt voor content en afwacht wat de redactie wekelijks voor jou in petto heeft, wordt er in dit geval aan jou als mede-eigenaar naar jouw mening gevraagd om onder andere de journalistieke koers te bepalen én heb je recht op eventuele winstuitkering in de toekomst!

Hoe word jij mede-eigenaar?

Registreer nu je account & koop je Binformed Tokens!

Je hebt binnen een paar minuten je persoonlijke ‘’online wallet’’ aangemaakt en het kopen van Binformed Tokens is vergelijkbaar met de bestelling van ieder ander online product! In de instructievideo hiernaast wordt stapsgewijs uitgelegd hoe makkelijk jij je account en persoonlijke wallet aanmaakt en daarmee je Binformed Tokens bemachtigt. Wil je liever de stappen bij de hand, klik dan op deze link.

Wil jij mede-eigenaar worden van B Informed Media en jouw stem écht laten horen? Wil jij op een democratische en transparante wijze meebepalen wat betreft de journalistieke koers? Koop dan nu Binformed Tokens (hyperlink aanmelding)

Dividend is een winstuitkering door een onderneming aan haar aandeelhouders die, omgerekend per aandeel, wordt uitbetaald in de vorm van geld of aandelen. Bij Binformed keren we uit in geld.

Een slim contract is een computerprogramma of een transactieprotocol dat bedoeld is om juridisch relevante gebeurtenissen en acties automatisch uit te voeren, te controleren of te documenteren volgens de voorwaarden van een contract of overeenkomst.

Een wallet is een digitale portomonee. In je wallet kan je aandelen kopen en je aandelen terugvinden.

Een security token is een reeks cijfers of karakters die geheim is en uniek. Deze security token geeft alleen jou toegang tot je wallet en je aandelen. Niemand anders. Dit token is zo uniek dat het ook niet gehackt kan worden.

Blockchain is een nieuw soort database, waarin transacties opgeslagen kunnen worden. Dat kunnen allerlei soorten transacties zijn. In het ene geval gaat het om betalingen met een digitale munt, in het andere om belangrijke gegevens die 2 partijen uitwisselen, zoals contracten, diploma’s of eigendomsbewijzen. Alle informatie wordt versleuteld opgeslagen in Blockchain met behulp van cryptografie. Zo ontstaat een lange, onveranderbare en onkraakbare informatieketting.

Trade ability is het vermogen om te handelen.

Hiermee wordt bedoeld de waarde van je aandeel.

Ownership wil zeggen dat je het aandeel wat je hebt gekocht jouw eigendom is.