Het sociaal maatschappelijk multimedia platform van en voor het volk en ondernemend Nederland en België.

Ik koop een aandeel = tokens

Ik koop Binformed Tokens

Een mediaplatform van en voor iedereen!

Wil jij een aandeel ( = tokens) aanschaffen en daarmee jouw stem laten horen?

Wil jij mede-eigenaar worden van B Informed Media en jouw stem écht laten horen? Meld je dan nu aan om jouw Binformed tokens te reserveren tijdens de pre sale! Reserveer nú en bemachtig je Binformed Tokens zodra de officiële inschrijving medio januari van start gaat!

Een Binformed Token is een digitaal eigendomsbewijs van de certificaten van aandelen in Binformed B.V., het bedrijf van B Informed Media. Door Binformed tokens aan te schaffen investeer je in B Informed Media, word je mede-eigenaar en deel je automatisch mee in het aandelenkapitaal van Binformed B.V.

Blockchain & tokeniseren

Tokeniseren is de nieuwe economie; één van de elementen van de digitale revolutie die hoort bij het betreden van de economie. We maken gebruik van de technologie blockchain waarbij de tokens veilig worden opgeslagen. Blockchain wordt ook wel gezien als de grootste uitvinding sinds de ontdekking van het internet. Het is een technologie die data en transacties veilig en transparant bewaart in een nieuw soort database. Om het mede-eigenaarschap te realiseren voor het volk & MKB, maken we gebruik van het door Liqwith ontwikkelde platform gebaseerd op blockchain.

B Informed Media biedt jou de mogelijkheid om simpel, veilig en zorgeloos te investeren. Dit gebeurt zonder tussenkomst van een notaris, een bank en zonder dat je over een groot vermogen hoeft te beschikken. Binformed tokens schaf je al aan vanaf 25,-

(1000 tokens is 25,-) tot een bedrag van 5000,-. Dit maakt investeren op een sociaal maatschappelijke wijze mogelijk voor iedereen! Voor meer informatie lees je ons informatiedocument.

Hieronder kan je laten weten hoeveel tokens je wilt reserveren via het aanmeldformulier. Onze verwachting is dat we in maart 2022 de officiële inschrijving kunnen starten via de website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het proces verder in gang te zetten. Wil je investeren vanaf 5000,-?

Dan verwijzen we je graag door naar deze pagina.