Investeren - B Informed Media
Het maatschappelijk media platform van en voor de burger & MKB

Word mede-eigenaar en ambassadeur: samen richting geven aan de journalistiek

Waarom dit multimediaplatform?

Investeer in de toekomst van de volgende generaties!

De afgelopen jaren zijn de onafhankelijke media en échte onderzoeksjournalistiek helaas verdwenen. Nederland kent nog maar twee mediahuizen en één persbureau. Slechts 10% van de media is maar écht onafhankelijk.

Journalistiek wordt vaak, naast de zogenaamde ’trias politica’, gezien als vierde macht in een democratische rechtsstaat. Journalisten hebben als taak om open, betrokken, ruimdenkend en vasthoudend de werkelijkheid te benaderen en de waarheid te onderzoeken. Betrouwbare, pluriforme journalistiek vormt daarmee hét fundament onder een gezonde, vrije samenleving.

Wij zien dat de journalistiek het volk niet meer dient vanuit de maatschappelijke functie zoals dat ooit bedoeld was. Het is tijd dat de journalistiek weer kritisch en gedegen onderzoek doet.

B Informed Media wil daar als platform de verbindende factor in zijn en het goede voorbeeld geven. Samen met jou!

Samen wijzer; word ook mede-eigenaar én ambassadeur voor de toekomst van onze volgende generaties!

Word mede-eigenaar van B Informed Media

Geef mede richting aan de journalistieke koers

Niet eerder was kwaliteitsjournalistiek zo hard nodig om feiten van aannames te scheiden en transparante informatie vanuit verschillende perspectieven te laten zien. De huidige media is afhankelijk van commerciële belangen en de macht van investeerders. Bij ons is dat niet zo. Wij vinden het belangrijk dat de media weer in handen is van het volk en het MKB.

B Informed Media heeft ervoor gekozen om jou de mogelijkheid te bieden mede-eigenaar te worden van het platform. Zodat jouw stem, de stem van het volk en ondernemend Nederland en België gehoord wordt.

Door vanaf €25,- Binformed tokens aan te schaffen, word je mede-eigenaar en ontstaan er verschillende rechten zoals stemrecht en het recht op eventuele wintstuitkering. In de nabije toekomst ontvang je van ons naast je mede-eigenaarschap, voor een jaar lang kosteloos het ambassadeurschap! Hieronder op de afbeelding zie je om welke voordelen dit zal gaan. Wordt vervolgd…

Oefen invloed uit op de journalistieke koers en écht lezen waar jij voor kiest!

Bekijk de video hiernaast en lees het informatiememorandum

Voordelen mede-eigenaarschap en ambassadeurschap

Hoe werkt investeren in B Informed Media?

Zorgeloos investeren en toegankelijk voor iedereen

Investeren gebeurt door middel van veilige technologie. Vanaf het moment van registratie, tot aan het stemmen en uitbetalen van eventuele winstuitkering in de toekomst worden alle data en transacties decentraal en versleuteld opgeslagen in een blockchain omgeving. Zorgeloos investeren, zonder onnodige tussenkomst van derden én toegankelijk voor iedereen die zich kan vinden in onze missie!

Bekijk de video hiernaast en lees het informatiememorandum voor meer informatie.

Maak een account aan

Koop jouw Binformed tokens!

Je hebt binnen een paar minuten je persoonlijke account aangemaakt. Het kopen van Binformed tokens is vergelijkbaar met de bestelling van ieder ander online product. In de instructievideo hiernaast wordt stapsgewijs uitgelegd hoe makkelijk jij je account/persoonlijke wallet aanmaakt en daarmee je Binformed tokens bemachtigt. Gaat je voorkeur uit naar een uitgeschreven stappenplan? klik dan hier.

Wij raden je uit veiligheidsoverwegingen aan om de registratie van je account/wallet uit te voeren op een computer in plaats van een mobiele telefoon!

Koop hier jouw Binformed tokens

Wil jij business angel worden en meer dan €5.000,- inbrengen? Klik dan hier