Ik investeer - B Informed Media
Het maatschappelijk media platform van en voor de burger & MKB

Ik investeer

Ik wil investeren; contacteer mij!

Help het mediabedrijf voor de toekomstige generatie opbouwen

Als Business Angel investeer je in:

  • de waarde van de vrijheid van onze kinderen en kleinkinderen;
  • de waarde die je geeft aan de verandering van onze systemen (onderwijs, zorg, voeding, economie, energietransitie etc);
  • de waarde van de balans van onze ecologische systemen;
  • de samenwerking van burgers en MKB;
  • een humane samenleving boven een technocratische controle maatschappij.

B Informed Media is een start-up bedrijf: een sociaal maatschappelijk multimediaplatform voor en door het volk en MKB. Deze belastingbetalers maken het verschil met behulp van nieuwe positieve media van en voor elkaar. Positieve multimedia is een middel om de regie in ons eigen leven te kunnen bepalen. Heel belangrijk omdat de regie in ons eigen leven 7,5 keer meer ervaren wordt als de waarde van het eigen inkomen (onderzoek Barbara Baarsma en Jante Parlevliet).

Wij willen over onze eigen generatie heen kijken en innovatie veroorzaken op elk aspect van de maatschappij zodat er een humane samenleving ontstaat. Dat betekent dat we niet langer aan de korte termijn denken maar onze economie en politiek radicaal omvormen. Onder die ambitieuze maatschappelijke doelen ligt iets dat we zelf kunnen doen: onze kortzichtigheid inruilen voor langetermijn denken. Door onze loyaliteit te richten op de hele mensheid in plaats van naar onze eigen generatie alleen kunnen we betekenis geven aan de verandering die daardoor ontstaat. Media is hierin een aanjager. Want door goed geïnformeerd te zijn, maken mensen andere keuzes. Wil jij andere keuzes maken voor jouw kinderen en kleinkinderen?

Als Business Angel investeer je vanaf een bedrag van € 5.000,-

Wil jij investeren in ons bedrijf, vul dan het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier investeren

Ik wil investeren; contacteer mij!
Conditions for the Security Token Offering
Conditions for the Security Token Offering
Nieuwsbrief